Cum seduci si cuceresti partenerul compatibil pentru a forma un cuplu?

Posted: 5 august 2014 by admin

Workshop 7 august 2014

Rollup-seductie

Cu o experienta de peste 15 ani in psihoterapie, training si coaching, Psihoterapeutul Constantin Cornea sustine workshop-ul intitulat „Cum seduci si cuceresti partenerul compatibil pentru a forma un cuplu?”, printr-o metoda noua numita brain storming, ceea ce va face ca totul sa fie interactiv si mult mai atractiv pentru participanti.

Workshop-ul va avea loc in data de 7 august 2014 la Clinica Psievolution – str. Soldat Neagu Florea nr 7, ap 1 (zona Floreasca), de la ora 18:00 pana in jurul orei 20:30, timp in care Psihoterapeutul Constantin Cornea va sustine un speech iar la sfarsit fiecare participant va avea ocazia sa puna intrebari despre lucrurile noi aflate.

Temele de discutie in cadrul workshop-ului sunt:

  • Compatibiliatea: cum o recunoastem? Este el barbatul potrivit? Sunt eu femeia potrivita? Daca da, cum ma comport? Daca nu, cum supravietuiesc?
  • Feminitate vs vulgaritate. Tipologii de comportament ( regina, initiatoare, razboinica, amanta, visatoare, dependenta)
  • Adaptarea comportamentului la relatia de cuplu. Importanta respectului in familie. Cum ajungem la un compromis in ceea ce inseamna cariera, obiective personale, familia de origine, bugetul familiei, copii, hobby-uri?
  • Flirt sau arta seductiei. Iubirea de sine, siguranta de sine. Fricile create sau dobandite. Ce reprezinti dincolo de toate acestea si cum poti fi tot ceea ce iti doresti sa fii?
  • Atractie sexuala vs. indragostit.
  • Accesibila vs. inaccesibila.

Autor: Psiholog Constantin Cornea

 

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.